Tu smo za Vas posadili: dmBio
 

Pojam „bio“ potiče iz grčkoga jezika i označava „život“. Upravo takvo značenje brojnim ljudima ima i danas – živeti zdravo i savesno zahvaljujući ekološkim proizvodima. Tom trendu već više od 25 godina ne odoleva ni dm, naprotiv!
 

dm je jedan od preteča u uvođenju bio proizvoda.

Sve je počelo pre 30-ak godina - u vreme kada je sve više i više ljudi počelo da pokazuje zanimanje za savesnu ishranu i poreklo namirnica. Osluškujući njihove potrebe dm u svoj asortiman uvodi prvu marku prehrambenih proizvoda, čiji se sastojci pomno biraju iz ekološkog uzgoja, pod nazivom Alnatura.

Ali tu ne staje, već dm stvara sopstvenu robnu marku organskih proizvoda dmBio!
 

ZAŠTO ORGANSKA HRANA? 

Temelj biološkoga uzgoja životinja počiva na prihvatljivim uslovima i načinu držanja životinja koje slobodno pasu na otvorenim ekološkim pašnjacima, borave u stajama s puno dnevnog svetla i svežeg vazduha, na suvim i mekanim površinama za ležanje. Životinje dobijaju isključivo biološku ishranu bez dodataka koji potiču rast i masovni uzgoj. Na poljima nema hemijsko-sintetičkih stvari koje bi služile kao đubrivo, već se isključivo koristi prirodno đubrivo.

Proizvodnja u skladu s prirodom i zaštitom okoline od velike su nam važnosti. Održivo razmišljanje kao i održiva trgovina čvrsti su delovi dm-ove korporativne kulture te su usidrene u filozofiju brojnih dm-ovih marki. Zato svoj široki asortiman dm-ovih marki nastojimo da obogatimo sa što više proizvoda proizvedenih na temelju održivosti u rasponu od kozmetike, proizvoda za bebe i hrane. Sada je tu i dmBio, nova dm marka ukusnih prehrambenih namirnica proizvedenih u skladu s visokim ekološkim standardima.

Uverite se sami u njihov vrhunsk kvalitet i veoma povoljne cene.