Brend Doppelherz ima dugu istoriju i nudi veliki izbor kvalitetnih minerala, vitamina, biljnih ekstrakata i specijalnih sastojaka za aktivan i zdrav život. Ovde vam predstavljamo samo delić asortimana koji možete pronaći u vašim dm drogerijama. 

DOPPELHERZ aktiv ZA KOSTI I MIŠIĆE

Sadrži kombinaciju kalcijuma, magnezijuma, D vitamina, mangana i bakra. Preporučuje se osobama srednjeg i starijeg životnog doba, za prevenciju i dopunu lečenja osteoporoze i osobama izloženim povećanim fizičkim naporima.

DOPPELHERZ aktiv VITAMINI ZA OČI

Sadrži lutein, zeaksatin, vitamine A, C, E i cink. Preporučuje se osobama sa makularnom degeneracijom, za zaštitu i očuvanje vida, osobama koje svakodnevno naprežu oči i prevenciju bolesti oka.

DOPPELHERZ aktiv Omega - 3 + Ginkgo

Sadrži kombinaciju ulja morskih riba i suvog ekstrakta lista ginka. Preporučuje se za zdravlje krvnih sudova i srca, osobama sa povišenim krvnim pritiskom i povećanim trigliceridima u krvi. Pored toga posebno se preporučuje i osobama sa lošom moždanom cirkulacijom.

DOPPELHERZ aktiv MINERALI ZA ŽENE

Specijalno razvijena formula u vidu dvo-faznih tableta koja podrazumeva dva različita sloja tablete što omogućuje i brzo i sporo oslobađanje hranljivih sastojaka.

DOPPELHERZ aktiv D VITAMIN 400

Sadrži vitamin D od 400 internacionalnih jedinica. Preporučuje se osobama sa osteoporozom, za jačanje kostiju, pravilan metabolizam kalcijuma i fosfora kao i za jačanje imunog sistema.

DOPPELHERZ aktiv ZA KOSU PLUS

Sadrži ulje pšeničnih klica, ekstrakt semena prosa, vitamine i minerale. Preporučuje se osobama koje imaju problem sa kosom zbog nedostatka nutrijenata, za rast blistave i zdrave kose. Dodatno poboljšava boju i sjaj kose.

DOPPELHERZ aktiv OMEGA - 3 FORTE

Sadrži lososovo ulje od 1000 mg sa vitaminom E. Lososovo ulje je bogat izvor Omega-3 masnih kiselina koje se indikuju kod osoba sa visokim vrednostima holesterola i triglicerida u krvi, hipertenzijom i drugim srčanim problemima.

DOPPELHERZ aktiv VITAMINI ZA MOZAK

Sadrži kombinaciju lecitina, lososovog ulja, B kompleksa, vitamina E, folne kiseline, bakra i cinka. Preporučuje se osobama sa velikim mentalnim naporima, za bolje pamćenje i koncentraciju i za zdravlje krvne sudova mozga i srca.

DOPPELHERZ aktiv IMUNO DIRECT

Sadrži kombinaciju cinka, selena, vitamina C i histidina. Preporučuje se osobama sa narušenim imunitetom i u stanjima iscrpljenosti, za očuvanje celokupnog zdravlja i vitalnosti i za situacije stresa i povećanih psihofizičkih aktivnosti.

DOPPELHERZ aktiv MAGNESIUM 400

Sadrži kombinaciju magnezijuma 400mg, B vitamina i folne kiseline u tabletama. Preporučuje se kod nepravilne ishrane, kod pojave mišićnih grčeva, slabosti i srčanih bolesti. Pored toga preporuka je i kod sportskih aktivnosti, za zdrav i aktivan život.

DOPPELHERZ aktiv GLUKOSAMIN 700

Sadrži kombinaciju glukozamina 700mg i hondroitina od 50 mg. Preporučuje se osobama sa otežanom pokretljivosti, osobama koje svakodnevnim aktivnostima koje pojačano opterećuju zglobove, sportistima i rekreativcima.

DOPPELHERZ Aktiv Meno

Sadrži kombinaciju sojinih izoflavona sa kalcijumom i vitaminima B i D3. Preporučuje se ženama iznad 40 godina starosti radi otklanjanja neprijatnih pojava menopauze i u postmenopauzalnom periodu. Aktiv Meno smanjuje rizik od osteoporoze i doprinosi održanju normalne kože, kose i noktiju.

DOPPELHERZ aktiv B- KOMPLEX

Sadrži kombinaciju B vitamina u depo obliku sa folnom kiselinom koji omogućava postepeno oslobađanje aktivnih komponenti koje se inače ne deponuju u organizmu.

DOPPELHERZ aktiv VITAMIN B12

Sadrži vitamin B12 koji doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog sistema, boljoj prihološkoj funkciji, smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom održavanju energetskog metabolizma. B12 obezbeđuje normalnu deobu ćelija i posebno se preporučuje osobama koje su na vegetarijanskom režimu ishrane.

DOPPELHERZ aktiv CALCIUM 700

Sadrži kalcijum 700mg sa vitaminom D3 i vitaminom K. Preporučuje se osobama koje boluju od osteoporoze, kao i onima koji žele njenu prevenciju putem održavanja normalnog koštano-zglobnog sistema.

DOPPELHERZ aktiv GINSENG 200

Sadrži kombinaciju ekstrakta ženšena, kompleks B vitamina, cink i folnu kiselinu. Preporučuje se za: smanjenje stresa i relaksaciju, za poboljšanje mentalnih sposobnosti i koncentraciju kao i za jačanje imuniteta.

DOPPELHERZ aktiv Coenzyme Q10

Nakon 35 godine života se smanjuje sinteza koenzima Q10 u našim ćelijama što je potreba za njegovom suplementacijom. Sadrži 50 mg koenzima Q10 u kombinaciji sa B kompleksom, vitaminom C, E i cinkom i preporučuje se kod hipertenzije, srčanih bolesti ali i protiv starenja svih ćelija našeg organizma.

DOPPELHERZ aktiv Vitamini za Dijabetičare

Predstavlja posebnu kombinaciju vitamina i minerala za dijabetičare. Preporučuje se za nadoknadu vitamina I minerala usled posebnog režima ishrane, povećanih potreba za esencijalnim nutritijentima kod dijabetičara kao I za poboljšanje prirodne odbrane I opšteg stanja kod dijabetesa.

DOPPELHERZ aktiv L-arginin

Sadrži amino kiselinu L-arginin sa značajnim funkcijama u organizmu. Preporučuje se za stimulaciju imunske funkcije i osobađanje hormona, uklanjanje uree iz organizma kao i poboljšanje seksualne funkcije muškaraca i žena.

DOPPELHERZ aktiv A- Z DEPOT

Sadrži kombinaciju 24 vitamina i minerala u depo obliku koji zadovoljavaju dnevne potrebe organizma. Pored njih sadrži i lutein koji je prirodni karotenoid za jačanje vidne funkcije. Preporučuje se osobama sa neadekvatnom ishranom, za jačanje imuniteta, za poboljšanje funkcije celog organizma.