Kupujemo svesno! 


 

Kada je u pitanju ponuda proizvoda koje možete kupiti u našim drogerijama, nama je, osim širine asortimana, stalo i do toga da kroz asortiman pokažemo i  vrednosti iza kojih stojimo. Tako smo u aprilu 2019. pokrenuli kampanju pod sloganom „OSVESTI SE“, sa namerom da vam ponudimo alternative u odnosu na konvencionalne proizvode i podstaknemo vas na savesnije delovanje. U nastavku možete videti nekoliko takvih proizvoda.

 


 

Profissimo krpa mikrofiber Recycling 5/1

Sa dve različite strane za čišćenje. veoma otporna i mekana površina skuplja prašinu i prljavštinu i vezuje je za sebe

alverde drvena četkica za zube 1 kom

Srednje tvrdoće. Čekinje koje omogućavaju dubinsko čišćenje. Četkica nastala u saradnji sa švajcarskim stomatolozima ekspertima. Kratke čekinje čiste površinu zuba, dok duže čekinje čiste. Četkica je iz 100% obnovljih resursa. Drvena četkica doprinosi smanjenju plastičnog otpada.

alverde deo stik žalfija i limeta 50 ml

Sa organskom žalfijim i organskom limetom. Receptura pruža sigurnu zaštitu tokom 24h. Bez dodatka aluminijumovih soli. Kombinacija ekstrakta limete i cvetne vode žalfije neguju i osvežavaju kožu.

Profissimo nepromočive kese za bio otpad 10 l 8/1

Sa praktičnim sklopivim dnom.

alverde gel za tuširanje organska nana i organski bergamot 250 ml

Kombinacija sastojaka sa vodom bergamota, ekstraktom limuna iz kontrolisane organske proizvodnje i blagim tenzidima nežno čisti kožu.

alverde čvrst šampon za kosu mandarina-bosiljak 60 g

Negujuća formula sa ši puterom i maslinovim uljem iz kontrolisane organske proizvodnje štiti kosu, neguje je i čini gipkom, bez da je opterećuje. Nakon upotrebe ostaviti šampon da se osuši i može se ponovo upotrebiti. Praktičan, sa efektom masaže za prirodni sjaj.

Profissimo silikonske slamčice 6 kom

Prečnik 6 mm, dužina 20 cm

dmBio leblebija 350 g

Pogodno kao sastojak salate, preliva, jela od povrća, kao i za pripremu humusa. Neotvoren proizvod je upotrebljiv i nehlađen.

dmBio burger od povrća 210 g

Praškasta mešavina za pripremu vegetarijanskih burgera od povrća. Organski proizvod.

ebelin rukavica za čišćenje lica sa mikrovlaknima 1 kom

Idealna za svakodnevno čšćenje. Pogodna za osetljivu kožu. Temeljno čisti i uklanja šminku bez dodatnog sredstva za čišćenje.Samo je potrebno nakvasiti je mlakom vodom

ebelin bio vatirani štapići 200 kom

100% pamuk iz kontrolisane organske proizvodnje. Izbeljeni bez upotrebe hlora. Ne gurati u slušni kanal.

Soft&Sicher papirne maramice kutija Recycling 100 kom

kKarton od 100% recikliranog materijala. Proizvod ima ekološku oznaku Plavi Anđeo.

Sanft&Sicher toalet papir Recycling, 3-slojni (8x200)

Sanft&Sicher toalet papir se sastoji od 100% higijenskih recikliranih vlakana. 3-slojni toalet papir na svom pakovanju ima ekološku oznaku Plavi Anđeo, što znači da ispunjava visoke ekolođke stanadrde.