Kupovina u dm-u


U dm-u smo spoznali koliko je važno staviti čoveka u središte svih naših razmišljanja. Želimo da se što više informišemo o željama kupaca i da iste stavimo u našu ponudu.
 

Za svakodnevnu potrošnju nudimo Vam po povoljnim cenama široku ponudu proizvoda naših robnih marki i pružamo maksimalan kvalitet proizvoda. Dobra usluga se kod nas podrazumeva. Želimo da su naši kupci uvek zadovoljni i zato im pružamo niz različitih mogućnosti kao što je vraćanje proizvoda uz priloženi račun. Veoma nam je stalo da obezbedimo dobru uslugu našim kupcima i zato Vam zaposleni u dm prodavnicama stoje na raspolaganju za svaki savet i svako pitanje.

 

Sve dm prodavnice su tako uređene da ćete se vrlo brzo snaći: police sa optimalno podešenom visinom, prijatno osvetljenje, široko prolazi između gondola, prijatna i opuštena atmosfera. Svim bebama poklanjamo dobar početak! dm prilagođava svoju ponudu potrebama kupaca, još jedna primer je dm babybonus program.  dm babybonus program je namenjen svim bebama rođenim u Republici Srbiji i njihovim roditeljima kao podrška u prvoj i najzahtevnijoj godini detetovog života.