Podeli i odštampaj

color #000000
color #000000

dm mobilna aplikacija - za vašu lakšu kupovinu!


 

Da uvek prvi saznate informacije o aktuelnim popustima i novim proizvodima u dm drogerijama i budete u toku sa dvonedeljnim akcijskim ponudama u Srbiji, uz dm aplikaciju za pametne telefone za android i ios platformu, kao i tablet računare. 

Ne propustite atraktivne promocije koje se održavaju u dm drogerijama, a put do njih nađite uz pomoć dm aplikacije, GPS-a i Google maps-a.

Pored stalne informisanosti, dm aplikacija Vam omogućava i kreiranje šoping liste koja će značajno olakšati kupovinu svaki put kada ste u drogeriji.

dm aplikacija zahteva WiFi ili mobilnu mrežu, a lepa vest je da je u dm drogerijama WiFi otvoren i besplatan za sve posetioce i kupce. 

Za drage dame, još jedna predost dm aplikacije - dm Hair Color Expert. Za sve one koje često razmišljaju o tome kako bi promenile boju kose, dm vam je omogućio da odluku donesete znatno lakše nego ranije uz dm Hair Color Expert mobilnu aplikaciju sa kojom možete isprobati najrazličitije nijasne boja za kosu i videti kako pristaju Vašem liku.

.
 

 


 

Preuzmite dm aplikaciju klikom na link:  

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ssoft.dm&hl=en 

https://itunes.apple.com/it/app/dm-drogerie-srb/id1135992615?l=en&mt=8 


 


 

dm melodiju za ring tone na Vašem telefonu možete preuzeti ispod: 


 

Preuzmi

Preuzmite ringtone

MP3, 4,38MB