Praktične dm poklon kartice predstavljaju adekvatan poklon u svakoj prilici, a četiri različita dizajna prenose iskrene želje i čestitke bolje od reči.

Šta je poklon kartica i kako se koristi?

Osnovna karakteristika poklon kartice jeste ta da je ona zapravo „pripejd kartica“, što znači da, ukoliko se odlučite za ovaj vid poklona, možete uplatiti na karticu određeni iznos, koji će Vam prilikom kupovine služiti umesto gotovog novca. 
Kartice se mogu izraditi od različitih materijala, a dm se, kao kompanija koja vodi računa o zaštiti životne sredine, za izradu kartica odlučio za biorazgradivi materijal. 
Ono što nas odvaja na tržištu je i konstantna briga o društvu i visok stepen društvene odgovornosti zbog čega smo doneli odluku da poklon kartice budu izrađene u skladu sa ekološkim i društvenim kriterijumima, što dokazuje i žig koji se nalazi na pakovanju.

 

U svetu je ovakav tip poklona sve popularniji zato što je praktičan. Zahvaljujući raznovrsnim motivima, odgovara svakoj prilici.
Prema Vašim željama i potrebama, kartica se može dopuniti na kasi u bilo kom iznosu od 600,00 do 20.000,00 dinara, a kada se sredstva sa nje potroše, možete je iznova dopuniti. Broj dopuna nije ograničen, a rok važenja je 10 godina od poslednje dopune.

Ukoliko nakon plaćanja poklon karticom ostane iznos manji do 50,00 dinara, taj iznos se automatski isplaćuje.