dmBio gurmansko putovanje u Italiju
Ljubav na tanjiru
Većina naših proizvoda dmBio za gurmansko putovanje u Italiju dolazi od italijanskih proizvođača i napravljena je s ljubavlju prema tradicionalnim receptima.
Ovde su posebne informacije o nekim proizvodima:
Za proizvodnju našeg dmBio sušenog paradajza koristimo najsavremenije metode kako bismo zaštitili okolinu tokom uzgoja i berbe. Primer za to je korišćenje čistih prirodnih gnojiva kako se ne bi zagadila priroda ili uzgojno zemljište. Sveže ubrani paradajz se prepolovi i prirodno konzervira sušenjem uz pomoć soli i sunca. To omogućava potpuno razvijanje voćne arome paradajza.
Naš dmBio sos od paradajza, badema i bosiljka je kao domaći, samo napravljen u većem loncu! Najvažniji sastojak je naravno paradajz. Paradajz iz regije Emilia Romagna bere se u savršenom trenutku kada sazri – tada polja izgledaju nepogrešivo jarko crveno. Plodovi svoju izvanrednu slasnost postižu tek kada su potpuno zreli. Nakon što se ubere, u roku od 12 sati završava u preradi. Sva obrađena polja su udaljena maksimalno 50 km od pogona za preradu, tako da je apsolutna svežina i brza prerada garantovana.
dmBio testenina farfalle tricolore dolaze iz srca Apulije i decenijama se proizvodi u tradicionalnom porodičnom gazdinjstvu. Dakle, uz njih ste deo priče o porodici, strasti u poslu i ljubavi prema zemlji i njegovim proizvodima. Inače, farfalle svoju boju dobijaju uz pomoć prirodnih sastojaka poput sušenog paradaza, spanjaća i bosiljka ili praha kurkume.


